Зареждане

Али Абделазиз се притеснява за тъпото копеле Фъргюсън

Али Абделазиз се притеснява за тъпото копеле Фъргюсън
Публикувано на: Март 19, 2020 в 05:00 ч
Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз, изрази загриженост за методите на тренировки на Тони Фъргюсън. За съжаление няма много яснота по битката между тях, която е насрочена за 18-ти април. От атлетическата комисия в Ню Йорк отказаха на UFC и така първоначалната дестинация Бруклин, вече не е опция за UFC 249.

В момента организацията усилено търси ново място, което да приюти UFC 249 и към момента Дубай има най-големите шансове да домакинства на голямото събитие. Наскоро Тони сподели видео, на което тренира лудо в негов стил и Абделазиз се притеснява, че "El Cucuy" отново може да се контузи. Ето какво сподели мениджъра на Хабиб в интервю за TMZ:


Слушайте, този двубой ще се случи. В момента Хабиб тренира усилено със своя отбор в Калифорния. Говорихме с Дейна Уайт и той сподели, че битката може да бъде извън САЩ. Единственото, което ме притеснява е това, че тъпото копеле Фъргюсън може да се нарани от начините, по които тренира. Тони говори за мен, но аз няма да говоря за него. 

Той е глупав. Това копеле трябва да спре да рита тръби и да тренира с бананови обелки. Трябва да се сдобие с истински отбор, истински треньори, които наистина да го контролират. Това момче сам тренира себе си. Да, той е страхотен боец и е невероятен, но наистина е едно тъпо копеле. Фъргюсън дава всичко от себе си, за да се нарани. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес