Зареждане

Али Абделазиз: Само Джон Джоунс може да се опъне на Магомед Анкалаев

Али Абделазиз: Само Джон Джоунс може да се опъне на Магомед Анкалаев
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 02:00 ч
Магомед Анкалаев вече повече или по-малко потвърди за руския сървър RT Sport, че той ще бъде следващият боец, който ще се бие за титлата в полутежка категория, държана от Алекс Перейра.

Перейра идва след победа с нокаут над Иржи Прохазка, която записа в края на миналия месец. Анкалаев от своя страна нокаутира Джони Уокър в началото на годината. Букмейкърите вече дадоха своите коефициенти преди тази битка. Те вярват, че дагестанската звезда е фаворит и би трябвало лесно да свали бразилеца от трона на категорията.

Али Абделазиз, който е мениджър на Анкалаев, вярва, че само Джон Джоунс може да се опъне на дагестанеца. Перейра нямал шанс срещу Анкалаев и било въпрос на време Алекс да сдаде титлата си. Очаква се Анкалаев и Перейра да се бият през октомври в Абу Даби. Ако вярваме на Али, то тогава Магомед ще стане шампион в края на октомври.

„Ще го кажа още веднъж за всички. Магомед е номер едно в дивизията. Единственият опонент, с когото би могъл да има конкурентна битка, е Джон Джоунс. Никой друг. Алекс Перейра скоро ще му предаде титлата си.", казва Абделазиз.

Ще успее ли Анкалаев да стане шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес