Зареждане

Али Абделазиз: Махачев няма да откаже битка с Конър Макгрегър

Али Абделазиз: Махачев няма да откаже битка с Конър Макгрегър
Публикувано на: Юни 11, 2024 в 12:00 ч
Известният спортен мениджър Али Абделазиз, представляващ интересите на руския шампион на UFC в лека категория Ислам Махачев, говори за потенциалната битка на своя клиент с ирландеца Конър Макгрегър. Али разкри, че Ислам няма да откаже такава битка, въпреки че Конър е задник.

По-рано този месец Ислам удуши Дъстин Порие и защити титлата за 3-ти път. Сега той ще се отдаде на почивка, но иска да се бие още веднъж тази година. Махачев беше доста активен в медиите покрай битката с Порие и самият той сподели, че иска Макгрегър.

Ислам вижда в ирландеца лесни пари, които е готов да прибере. В края на месеца Конър ще се завърне, за да се бие с Майкъл Чандлър. Ислам ще следи тази битка, за да види как ще се представи ирландеца. Ето какво каза Абделазиз за Махачев - Макгрегър:

„Битка между Махачев и Макгрегър ? Много е възможно. Това е луд спорт. Конър може да нокаутира Чандлър в първия рунд и тогава всички ще започнат да казват, че той е една от най-големите звезди в MMA. Независимо дали го харесвате или не, това е Конър.

Ако той каже на UFC: „Хей, искам битка за титлата“, Ислам няма да каже „не“." Той няма да откаже тази битка. Макгрегър е задник, но също така е и огромна звезда. Не можете да му отнемете това.“, каза Абделазиз в YouTube канала на Submission Radio.

Може ли Макгрегър да бие Махачев в евентуална битка ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес