Зареждане

Ali AbdelAziz: Justin Gaethje ще заколи Conor McGregor и ще му изяде сърцето

Ali AbdelAziz: Justin Gaethje ще заколи Conor McGregor и ще му изяде сърцето
Публикувано на: Май 15, 2019 в 00:00 ч
Всеки иска парче от Conor McGregor и когато стане въпрос за него има един човек, който винаги има мнение. Ali AbdelAziz, който е голям критик на ирландеца винаги има какво да каже за него и рядко нещата, които казва са хубави. Двамата имат сериозна вражда и дори McGregor изяви желание да се бие с него в клетката. Обидите и нападките между двамата няма да спрат и наскоро Aziz реши отново да захване темата Conor McGregor. Ali му е намерил опонент и вярва, че неговия боец Justin Gaethje може да се справи с ирландеца:



Битката между Justin Gaethje и Conor McGregor ще бъде като да заколиш прасе. McGregor ще пищи и ще бъде червен и син след края на срещата. Неговите крака ще бъдат с цвета на дъгата. Неговото лице ще бъде като една диня. Лицето му ще бъде черно и червено. Ще му придадем малко цвят на това бяло момче. Ще му придадем чеврен цвят. 


Justin Gaethje ще му изяде сърцето. McGregor е просто един Инстаграм модел, който винаги иска внимание. Той отива в залата и го пръскат с вода, за да изглежда, че е тренирал. Той не е тренирал, защото когато тренираш, то тогава печелиш битки. McGregor не е печелил от 1996 година.  








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес