Зареждане

Али Абделазиз: Хабиб взе душата и мъжествеността на Макгрегър

Али Абделазиз: Хабиб взе душата и мъжествеността на Макгрегър
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 16:00 ч
Али Абделазиз се изказа критично по адрес на Конър Макгрегър, защото отказвал да се изправи срещу Джъстин Гейджи.

Ако вярваме на Абделазиз, то тогава "The Notorious" отказал да се бие с Гейджи 5-6 пъти. Напрежението между бойците на Абделазиз и Макгрегър се връща към скандалната вражда между ирландеца и Хабиб Нурмагомедов. На UFC 229 Хабиб победи Макгрегър в четвъртия рунд със събмишън. След битката се стигна до масово сбиване между двата отбора.

Оттогава Макгрегър не понася както Абделазиз, така и всички, които той представлява. Според Абделазиз това поражение е променило Макгрегър завинаги.

„Нека си признаем, Конър Макгрегър никога няма да приеме битка с Джъстин Гейджи. Тази битка му е предлагана поне пет пъти. Той не иска да загуби от нашия отбор. През последните пет, шест години сме предлагали на Джъстин толкова много пъти. 

Дори UFC ми казаха: „Остави го на мира. Не му говори. Той не обича да се бие с хора, които говорят лошо за него в Интернет.“ Изминаха шест години, откакто Конър загуби душата си от Хабиб. Нурмагомедов взе всичко от него. Неговата мъжественост, душата му. Конър не е същия след тази загуба.", каза Абделазиз.

Прав ли е Абделазиз ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес