Зареждане

Alexander Volkov се прицели в Junior dos Santos и Alistair Overeem

Alexander Volkov се прицели в Junior dos Santos и Alistair Overeem
Публикувано на: Ноември 11, 2019 в 08:14 ч
Alexander Volkov успя да зарадва феновете в Москва с победа над Greg Hardy миналия уикенд. Той игра умно и в нито един момент не беше застрашен от своя опонент. Volkov точкуваше от дистанция и с лекота спечели единодушна победа -  (30–27, 30–27, 30–27). Това беше първа победа за него, откакто загуби с тежък нокаут от Derrick Lewis през октомври миналата година.

Бившия шампион на Bellator покачи своята статистика на 5-1 в UFC и вече мечтае за титлата. Наскоро той беше предизвикан от Francis Ngannou, но Alexander има други опоненти, с които иска да се бие и си пожела някой от Junior dos Santos и Alistair Overeem. Той трябваше да се бие срещу тях тази година, но се оттегли срещу Overeem, а Junior получи контузия. В момента бразилеца е свободен за битка и Volkov иска да си довършат започнатото:


Имаше доста напрежение преди тази битка. Бях много внимателен, защото Greg е корав и труден съперник. Той пое много от моите удари, но въобще не трепна. Трябваше да внимавам и да си свръша работата, като също така да не му давам никакви шансове за победа. 

С тази победа се върнах в надпреварата за титлата.  Искам да съм на върха. Ще бъдa най-добрия. Искам това да стане възможно най-скоро. Имам недовършена работа с ‘JDS’ и Overeem. И двамата са добър избор за следващ опонент. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес