Зареждане

Alexander Gustafsson: Приключих с ММА, защото вече го нямам в себе си

Alexander Gustafsson: Приключих с ММА, защото вече го нямам в себе си
Публикувано на: Юни 2, 2019 в 07:30 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Alexander Gustafsson загуби със събмишън в родния си град от Anthony Smith снощи на събитието в Швеция. Gustafsson се представи добре и даде всичко от себе си, но Smith му взе гърба и го накара да се предаде в 4-тия рунд. Веднага след срещата Alexander свали ръкавиците и обяви, че се оттегля от ММА. Gustafsson реши да поговори за това свое решение и сподели, че вече го няма в себе си:


Да, приключих. Ако трябва да съм честен ще кажа, че вече го нямам в себе си. Направих грешка, която не трябваше да правя и чувствам, че сега е времето. Не искам да съм приключенец. Не искам да правя това, само защото ще ми платят. Правя това не за парите, а защото исках да съм на върха. Загубих три пъти в битка за титлата от топ бойци и мислех, че мога да нагдрадя.

Мислех, че ще започна с победа над Smith, но този път също загубих. Беше страхоно приключение. Имам всичко в живота си благодарение на този спорт и на UFC, за което благодаря. Сега ще прекарвам време с децата си. Имам зала и проекти, които движа тук. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Благодарен съм за моята кариера и затова, че се бих в UFC толкова дълго. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес