Зареждане

Alexander Gustafsson: ММА ми липсва с всеки изминал ден

Alexander Gustafsson: ММА ми липсва с всеки изминал ден
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 12:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Alexander Gustafsson се оттегли от ММА миналия месец, след като загуби със събмишън от Anthony Smith в родината си. Веднага след двубоя "The Mauler" обяви, че се оттегля от ММА в серия от 2 поредни загуби. Много често обаче бойците са склонни да се върнат в играта и той няма да бъде изключение:


Почувствах невероятно разочарование, бях пълен загубеняк и оставих  ръкавиците си в клетката, защото реших, че е достатъчно. Измина вече месец, а аз не се чувствам като боец, който се е оттеглил от ММА. Взех решението си и така нататък, но отнема време, за да се адаптирам и да приема новите неща. 

Не съм гледал много MMA, тъй като не съм бил толкова активен, нямам време, енергия или желание да гледам, очевидно гледам някои битки, ако има някой в моята категория, който се съревновава, това е интересно, защото може да бъде бъдещ противник. Сега имам някои неща, за които да се погрижа и след това ще видим какво ще се случи. ММА беще голяма част от живота ми за много дълго време. С всеки изминал ден ми липсва все повече и повече. Никой не знае какво се крие в бъдеще.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес