Зареждане

Alexander Gustafsson говори за битката с Anthony Smith

Alexander Gustafsson говори за битката с Anthony Smith
Публикувано на: Март 12, 2019 в 00:00 ч
Alexander Gustafsson ще се бие с Anthony Smith в главната битка на събитието UFC Fight Night 152, което ще се проведе в родната му Швеция на 1-ви юни. Битката ще бъде от голямо значение за Alexander, който ще разбере дали все още го бива в тази битка:



Той е едър боец с голямо сърце и удря силно. Smith е боец с добър екип и това ще е предизвикателство. Правя това, за да се тествам. Когато го победя, то просто ще се изкача в ранглистата. Ако загубя обаче, то това ще означава, че вече не ме бива. 

Той е във форма и също като мен иска да докаже, че е добър, защото идва след загуба от Jones. Разбирам го перфектно, защото аз също идвам след загуба от Jones. Нямам търпение за битката. В момента вече не мисля за титлата, защото доста време го мислих и се стесирах. Все още съм на 32 години и не мисля, че съм стар. Никога не съм губил в залата The Globe и доста я харесвам. 

Феновете са зад мен и това ще бъде стимул. Нямам търпение да вляза в клетката и да покажа, че съм по-добър от това, което показах в последната битка. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес