Зареждане

Alex Volkanovski се надява на битка с Max Holloway

Alex Volkanovski се надява на битка с Max Holloway
Публикувано на: Февруари 8, 2019 в 00:00 ч
Един от най-талантливите бойци в категория перо е готов за битка с шампиона. Alexander Volkanovski успя да навърже серия от 6 поредни победи в UFC и няма загуба от 6 години. Той идва след една от най-големите победи в кариерата си след като победи Chad Mendes през декември и го пенсионира. Alex навлезе в серия от 16 поредни победи и е готов за шампиона, но не възразява за още една битка:



Всички говорят, че той ще се качва в лека категория, но трябва да почакате, защото той не се е бил с мен. Опитват се да пробутват приказки, че няма вече заплаха за него в категорията, но това са простотии. Гарантирам ви, че след като спечеля следващата си битка всички ще искат да получа шанс за титлата. Искам да се се бия с боец, който твърди, че е следващ претендент за титлата, за да се види кой трябва да се бие за нея. Няма да възразя и на директна битка за титлата. 

Дайте ми битка с топ претендент. Aldo каза, че съжалява, но аз не разбрах за какво говори. Съжалява, че няма да се бием, или че не ме познава ? Не мисля, че той търси битка за титлата и не знам дали има смисъл да се бием. Знам кой е той и го уважавам, но пътя ми е към титлата и ако той застане пред мен ще се бием.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес