Зареждане

Александър Волков смаза Алистър Овърийм в 2 рунда

Александър Волков смаза Алистър Овърийм в 2 рунда
Публикувано на: Февруари 7, 2021 в 05:50 ч
Мечтите на легендарният Алистър Овърийм за титлата в тежка категория на UFC се изпариха. Той сподели клетката с Александър Волков в главната битка на UFC Fight Night 184. Двамата мериха сили в тежка категория в института на организацията в Лас Вегас.

"The Reem" започна доста търпеливо срещата, което му изигра лоша шега. Волков беше много агресивен и не спираше да пресира. Александър вкара ритници на Овърийм, който най-накрая се събуди и вкара оувърхенд. Двамата влязоха в клинч, където Овърийм опита нов ляв оувърхенд.

Ритник и ляв от Алистър, а Волков опитва ритник в главата. Овърийм опитва ляв, но Волков контрира и го праща на земята. Алистър успява да оцелее, но в края на рунда Волков пресира здраво с комбинация от удари. Лицето на Овърийм е цялото в кръв заради аркада над носа.

Във втория рунд Волков продължи да пресира, а Овърийм опитва ляв, но изяжда джаб. Алистър отчаяно търси събаряне, но не успява. Волков с тежка комбинация от удари и Овърийм е разклатен. Нова комбинация от удари и Алистър е в беда.

Овърийм отново опитва да пренесе боя на земята, но без успех. Здрава комбинация от удари и Овърийм е на земята, а рефера решава да спре боя. Така Волков печели с нокаут в средата на втория рунд, а лицето на Овърийм е цялото в кръв. Това определено беше едно от най-добрите представяния на Волков в UFC, а Овърийм от своя страна се представи доста слабо.

С тази победа Волков навлиза в серия от 2 поредни победи и пожела да се бие за титлата. Овърийм от своя страна няма да получи така желаният шанс за титлата и загуби серия от 2 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес