Зареждане

Александър Волкановски иска да стане двоен шампион

Александър Волкановски иска да стане двоен шампион
Публикувано на: Април 26, 2022 в 03:00 ч
Александър Волкановски мечтае да стане двоен шампион в UFC.

Безспорния шампион в категория перо вярва, че може да намери място сред малцината, които вдигнаха титла в 2 различни категории. Александър успя да защити титлата си в категория перо 3 пъти и записа 4 победи в 4 битки за титлата.

Към днешна дата Волкановски е с рекорд 24-1 в ММА и има 11 победи в UFC. Той печели 15 от срещите си с приключване. Единствената му загуба е с нокаут от Кори Нелсън в полусредна категория през 2013 година в Австралия.

За последно "The Great" победи Чан Сунг Джънг по-рано този месец. Волкановски си пожела титлата в лека категория и има голяма вероятност от UFC да му дадат шанс. Шампиона се цели в завръщане през август.

"Има много неща, които ме вълнуват в момента. Има някои добри опции. Намирам се на добра позиция. Не са много хората, които могат да станат шампиони в 2 категории. Не съм искал шанс за титлата в лека категория преди. Сега го искам, защото мисля, че го заслужавам. 

Аз съм на позиция, която ми позволява да го искам. Ще е добре да се случи в следващата ми битка. Имам 3 защити на титлата и 4 победи в битки за титлата. Показах, че съм на различно ниво. Нека видим дали ще ми дадат шанс за още 1 титла. Трилогия с Макс Холоуей вероятно ще има. 

Много бих искал да се случи в Австралия. Аз съм 2-0 в битките с него. Не ми пука какво говорят хората. Аз държа титлата. Може да се бия и с Конър Макгрегър. Той също беше шампион в тази категория. 

Искам да имам победа над всички шампиони. Искам да победя всички легенди в тази категория. Вече победих Мендес, Алдо, Холоуей, Ортега и Джънг. Искам да бия всички шампиони в тази дивизия, за да стана най-велик.

Всички, които ме познават, знаят, че съм животно. Никога не се предавам. Мисля, че август ще се завърна в клетката. Искам да се бия през август в Австралия", сподели Волкановски за TMZ.

Може ли Волкановски да стане двоен шампион ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес