Зареждане

Александър Шлеменко мечтае за титла в UFC

Александър Шлеменко мечтае за титла в UFC
Публикувано на: Април 20, 2020 в 08:35 ч
По време на карантината Александър Шлеменко обмисля бъдещите си ходове и вярва, че ще подпише с UFC. 35-годишния ветеран е бивш шампион в средна категория на Bellator. Той иска да се пробва при най-добрите и може да се похвали с големи успехи в кариерата си. Шлеменко е с рекорд 59-12-1 в ММА и иска да спечели злато и в UFC. Ето какво сподели ветерана в интервю за Championat:


Имам голямо желание да вляза в UFC и вече съм на наполовината там. Не съм подписал договор с никоя организация сега само заради една цел - да вляза в UFC и да спечеля титлата. Вярвам в себе си, всичко ще се получи. Сега не поднових договора с RCC, въпреки че предлагаха великолепни условия. 

Ако избирах пари, както през 2010 г., нямаше да напусна. Свърших много работа, за да се отърва от договора. Сега съм напълно свободен. Имах желание да се присъединя към UFC тази година, но пандемията обърка нещата. Сега много хора ще останат без работа, както и бойците.


Шлеменко печели 3 от последните си 4 битки, в които приключва опонентите си. Неговите последни срещи са в Русия и за последно го видяхме в клетката през декември 2019 година. Той успя да удуши Дейвид Бранч, който е бивш боец на UFC.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес