Зареждане

Александър Ракич: Побеждавам Сантос и се бия за титлата

Александър Ракич: Побеждавам Сантос и се бия за титлата
Публикувано на: Януари 2, 2021 в 07:00 ч
Александър Ракич е готов да запише една от най-големите си победи в ММА. 28-годишния боец ще премери сили с бившият претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос. Двамата ще се бият на UFC Fight Night 189, което е планирано за 20-ти март. Ракич вече успя да се справи с един бивш претендент в лицето на Антъни Смит и вярва, че победа над Сантос ще му спечели шанс за златото.

В момента в полутежка категория само Глоувър Тейшейра може да претендира за титлата, но Ракич също може да се включи в надпреварата, ако победи. Александър приключва 10 от своите съперници и е с рекорд 13-2 в ММА. Единствената му загуба в UFC е от Юздемир с раздвоено решение, която беше доста спорна. Това обаче е минало и сега Ракич няма търпение да влезе във война с бразилеца:

Аз ще съм готов за война и знам, че Тиаго също ще е готов. Искам да се бия за титлата. Искам много да спечеля това злато. Обещал съм на един приятел, когото загубих преди няколко дни. Обещах на неговото семейство, че ще победя. Обещах им, че ще получа шанс за титлата и това много ме мотивира. 

Тези 2 поредни загуби не значат нищо. Тиаго е опасен боец. Той се би много добре срещу Джоунс, въпреки че беше с контузия. Сега загуби и от Глоувър, но го прати в нокдаун. Тейшейра успя да се изправи. Тиаго е много опасен боец. Видя се в тази битка, че отсъствието му от клетката даде отражение. 

Кой ще победи в битката между Сантос и Ракич ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес