Зареждане

Александър Ракич: Иржи Прохазка е фалшив самурай

Александър Ракич: Иржи Прохазка е фалшив самурай
Публикувано на: Февруари 9, 2024 в 13:00 ч
Траш толкът е неразделна част от повечето днешни битки и може да се каже, че дори Александър Ракич успешно затъна в него. По време на изявата си в подкаста Believe You Me той посочи няколко факта, които го объркват за чешкия му опонент.

Иржи Прохазка не си позволи да бъде въвлечен в траш толк, но самият той трябваше да спомене, че се смята за значително по-добър боец, което ще се радва да докаже на 13 април на турнира UFC 300. Ракич и Прохазка ще мерят сили в Лас Вегас в бой от полутежка категория.

Александър знае много за своя съперник и твърди, че той е фалшив самурай.

„Първо, трябва да се каже, че Иржи е фалшив самурай. Феновете на UFC може да харесат тези неща, но аз ги намирам за неудобни. Виждам го да размахва меч, да бие дърво и такива неща. В същото време преди няколко години този човек изобщо нямаше представа кои са самураите.

Знаете ли историята как Иржи стана самурай ? Треньорът му дал нещо като книга, той я прочел и трансформацията се случи. Това е добра шега, нали ? Мисля, че само се преструва, но това си е негова работа. Ако намери вътрешен мир по време на това пътуване, тогава му пожелавам успех.

Доколкото чух, Иржи не е бил никак спокоен на младини. Ходел по битки в баровете и водил живота на хулиган. Той живее на около два часа път от мен с кола, така че лесно мога да разбера всичко за него. Знаете ли, имам приятели и те също имат приятели.“, каза Ракич.

Ще успее ли Ракич да се справи с Прохазка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес