Зареждане

Aleksandar Rakic притеснен от правилата и реферите

Aleksandar Rakic притеснен от правилата и реферите
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 00:02 ч
Aleksandar Rakic успя да нокаутира своя опонент Devin Clark на UFC 231 в Канада, но беше доста ощетен в тази битка. Clark успя да вкара 2-3 непозволени удара с коляно в главата на Rakic, който беше с ръце на пода, което е забранено и би трябвало рефера веднага да дисквалифицира Devin, но той не го направи. Сега след тази несправедливост, Rakic е притеснен от правилата и реферита:



Никога не съм тренирал удар с юмрук със завъртане, но го направих и видях, че той падна в нокдаун, а това беше началото на края. Веднага след като падна му вкарах два или три удара и усетих, че той е аут. Тогава започнах да се чудя, къде е този рефер и защо не спира битката. Продължих да го удрям, защото искам да спечеля и не исках той да става. 

Аз говорих с рефера преди битката и той ми обясни правилата. Той ми каза, че е забранено да те удрят с коляно, ако ръцете ти са на пода и затова аз ги сложих там. Това обаче не спря моя опонент и той продължи да ме удря, а рефера не се намеси. Тогава си казах, че няма смисъл да чакам рефера и сам си свърших работата. Мисля, че трябва нещата да са еднакви навсякъде и да има само едни правила. Мисля, че така ще бъде по-добре за бойците и за реферите.





Rakic навлезе в серия от 11 поредни победи и не е губил от 7 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес