Зареждане

Александър иска да се бие в галавечерта на Фьодор в Bellator

Александър иска да се бие в галавечерта на Фьодор в Bellator
Публикувано на: Юни 28, 2021 в 00:00 ч
Александър Емеляненко иска да се бие в една и съща галавечер със своя брат Фьодор Емеляненко. Преди няколко дни от Bellator обявиха, че в края на октомври ще направят своя дебют в Москва, Русия.

За никого не е тайна, че цялата галавечер ще се върти около Емеляненко, който вече е към края на кариерата си и има голяма вероятност това да е последната му битка. Няма фен на ММА, който да не знае името на Фьодор Емеляненко.

Той е сред най-великите в историята и близо 10 години мачкаше всички и навърза серия от близо 30 поредни победи. Александър също можеше да има добра кариера, но проблемите не спираха да го съпътстват.

Дълго време Фьодор се опитваше да му помогне, но всичко си има лимит и той се отрече от Александър, който продължи да затъва с алкохола и проблемите с властите.

Двамата от доста време не си говорят и преди време Фьодор сподели, че Александър е мъртъв за него. В крайна сметка двамата са братя и кръвта вода не става. Ето какво каза Александър пред „VseProSport.ru“ за боя на Фьодор в Москва:

Радвам се, че много години по-късно брат ми ще участва в родната си страна пред своите фенове. Знам, че той искаше това отдавна. Пристигането на Bellator в Русия е чудесна новина.

 Това е поредната силна и конкурентна промоция у нас. Между другото като идея двамата бихме могли да се бием на един и същи турнир.

Има ли шанс Скот Кокър да включи Александър в галавечерта на Фьодор ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес