Зареждане

Алекс Волкановски: Ще си върна титлата от Илия Топурия

Алекс Волкановски: Ще си върна титлата от Илия Топурия
Публикувано на: Март 2, 2024 в 02:00 ч
След загубата от Илия Топурия Александър Волкановски не губи увереността си.

Бившият шампион на UFC в категория перо вярва, че ще отмъсти на "Ел Матадор" и ще се върне на върха в категорията до 66 килограма. През февруари тази година Волкановски се изправи срещу Илия Топурия в октагона. Австралиецът загуби с брутален нокаут във втория рунд на битката, която оглави UFC 298 в Анахайм, Калифорния.

За Волкановски това беше втора поредна загуба с нокаут. Бившият шампион на UFC в категория перо обаче не губи самочувствието си и обявява, че веднага щом се върне към пълно здраве, ще отмъсти на Топурия. "The Great" обяви това в канала си в YouTube.

"Ще си дам почивка на главата и ще тренираме малко по-умно, особено през следващите няколко месеца. Добре съм, това правя през последната седмица. Чувствам се страхотно. Вече всичко зависи от това какво ще прави Илия. Ако иска да е активен, аз с удоволствие ще си дам почивка. 

Знам, че следващата ми битка със сигурност ще бъде за шампионския пояс. Знам, че ще е реванш, но ако искам да продължа напред и да бъда активен, няма да се бия с друг. Разбира се, няма да се върна скоро заради главата си. Приемам го сериозно, но следващата ми битка 100% ще бъде реванш с него.

Повярвайте ми, ще взема шампионския пояс от него. Ще направя всичко по силите си. Трябва да си почина, но веднага щом имам дата за завръщане, ще направя всичко възможно, за да си върна шампионския пояс. Ще го направя за себе си и за семейството си.", каза Волкановски в YouTube.

Ще успее ли Волк да си върне титлата ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес