Зареждане

Алекс Волкановски: Макс Холоуей ще победи Джъстин Гейджи

Алекс Волкановски: Макс Холоуей ще победи Джъстин Гейджи
Публикувано на: Април 11, 2024 в 11:00 ч
Александър Волкановски, който познава много добре Макс Холоуей, обяви победителя в двубоя между хаваеца и Джъстин Гейджи.

Според Волкановски, Холоуей ще победи "The Highlight". Този уикенд двамата ще се бият на събитието UFC 300, което ще се проведе в Лас Вегас. Битката ще бъде в лека категория и за BMF колана. Бившият съперник на хавайеца Александър Волкановски коментира тази битка в канала си в YouTube.

Волкановски направи 3 битки в миналото с Холоуей и вярва, че Макс може да бие Гейджи. Ето как Алекс вижда тази битка:

"Джъстин Гейджи и Макс Холоуей, каква битка. Гейджи е фаворит ? Гледайки какво казват някои хора, си помислих, че ще има страхотни шансове за Холоуей. Не можеш да направиш това. Много хора хвалят Джъстин Гейджи. Забравихме ли за челюстта на Макс Холоуей ? Виждали ли сте как изглеждаше в последните си битки ? Преди беше по-лесен за удари. Сега атакува от различни ъгли, използва много оръжия.

Ще бъде вълнуваща битка. Хората си мислят, че Макс ще продължи да се бие както винаги и Гейджи ще атакува с големи бомби. Вероятно ще видим Макс във версията муай тай. Макс е аутсайдер и мисля, че много хора го подценяват, не знам защо. Да не забравяме челюстта му. Челюстта му е непобедена! Много хора казват, че Макс няма шанс и мисля, че грешат. Според мен той ще спечели тази битка.", сподели Волкановски.

Съгласни ли сте ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес