Зареждане

Алекс Перейра преди UFC 303: Готов съм на всичко!

Алекс Перейра преди UFC 303: Готов съм на всичко!
Публикувано на: Юни 15, 2024 в 16:00 ч
Алекс Перейра коментира много войнствено решението си да спаси събитието UFC 303 и да се бие срещу Иржи Прохазка. Това ще бъде реванш, който и "Поатан", и "Чешкия самурай" искаха. До тази битка се стигна, след като Конър Макгрегър се оттегли от битката си с Майкъл Чандлър.

Сега Перейра и Прохазка приеха с кратко предизвестие и ще се бият в края на месеца. В края на миналата година видяхме първата им битка. В нея Алекс успя да нокаутира Иржи и спечели вакантната титла. В средата на април тази година видяхме последните им битки.

Перейра нокаутира Джамал Хил в UFC 300, а преди това Иржи нокаутира Александър Ракич. Сега ги очаква реванш, а Перейра е мотивиран и готов на всичко:

"Разбирам, че тази битка е точно зад ъгъла и може да има някои трудности в подготовката. НО ако някой може да го направи, това съм аз! "ПОАТАН"! Ето защо аз съм една от най-големите звезди на UFC, Алекс Перейра!!! 

Поемам риск, който никой не искаше да поеме, но знам, че моите предци ще бъдат с мен. Духът им е с мен и съм готов на всичко.", написа Перейра в Инстаграм.

Ще успее ли Перейра пак да бие Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес