Зареждане

Алекс Перейра към Адесаня: Реферът ти спаси живота!

Алекс Перейра към Адесаня: Реферът ти спаси живота!
Публикувано на: Ноември 19, 2022 в 00:00 ч
Алекс Перейра отговори на Израел Адесаня, който не спира да омаловажава победата на бразилеца.

Миналия уикенд двамата се биха в главната битка на UFC 281, което се проведе в Ню Йорк, САЩ. Залогът беше титлата в средна категория. Алекс губеше битката по точки, но успя да нокаутира Адесаня в последния рунд. Израел не спира да говори, че контролирал положението, а рефера спрял битката преждевременно.

Бившият шампион твърди, че паднал, защото се спънал, а не от ударите на Перейра. В крайна сметка загубата си е загуба, а това поражение беше 3-то за Адесаня от Перейра. Сега Алекс е готов за 4-та битка и призова Адесаня да спре с глупостите.

"Адесаня, спри да се оправдаваш, казвайки, че реферът е спрял битката по-рано. Трябва да му благодариш, защото той спаси живота ти. Ти беше с наведена глава и гледаше към земята. 

Имах нужда само от още един или два удара, след които да ти вкарам коляно в лицето. Няма как да знаем какво щеше да последва от нещо такова. Ти беше страхотен противник и те уважавам за това. 

Приемете грешките заедно с вашия екип, без да отнемате моите заслуги. Ще имате още един шанс! Ти си следващия!", написа Перейра в социалните мрежи.

Явно Алекс ще иска реванш с Адесаня за следващата си битка. Това е очаквано, защото Израел му е удобен като съперник.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес