Зареждане

Алджамейн Стърлинг вдига наздравици и се перчи с титлата си

Алджамейн Стърлинг вдига наздравици и се перчи с титлата си
Публикувано на: Март 9, 2021 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг, който е новият шампион на UFC в категория петел се е отдал на празненства. 31-годишния американец стана шампион миналия уикенд в Лас Вегас. Той губеше по точки от Пьотр Ян, но в края на 4-тия рунд му се отдаде възможност да победи. Ян му вкара непозволен удар с коляно, докато Стърлинг беше паднал на колене.

Веднага след този удар Алджамейн падна на земята и след консултация с лекар, рефера реши да прекрати битката. По този начин Стърлинг стана шампион след дисквалификация. Коментаторите говореха как той бил с комоцио, но няколко минути по-късно Алджамейн застана пред медиите и даде интервю. Часове след битката Стърлинг не отиде в болница, а се отдаде на големи празненства.

Всички фенове в социалните мрежи го критикуват, но той не се интересува. Алджамейн дори реши да наглее и пожела битка с Хенри Сехудо, за да брани златото си. Почти всички са на мнение, че Алджамейн остава шампион на партия, поне докато не победи Ян във втора битка. Ето видео от купона на новия шампион:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес