Зареждане

Алджамейн Стърлинг: UFC подаряват реванш на Пьотр Ян

Алджамейн Стърлинг: UFC подаряват реванш на Пьотр Ян
Публикувано на: Март 28, 2021 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг не е съгласен с това, чe UFC ще дадат реванш на Пьотр Ян. Двамата се биха в началото на месеца за титлата в категория петел. В срещата им Ян водеше убедително и беше близо до победата, докато не направи 1 голяма грешка.

Той вкара непозволен удар с коляно в главата на Стърлинг, който отказа да продължи и стана шампион чрез дисквалификация. Вълна от хейт заля Стърлинг, защото той избра да стане шампион по този начин.

31-годишния американец обаче не се вълнува от мнението на хората и смята себе си за истински шампион. Той дори опита да зачеркне Ян и пожела бой с Хенри Сехудо. Ясно е, че UFC ще организират втора битка, а Стърлинг вярва, че тя ще е подарък за Ян:

Във всеки друг спорт когато направиш нешо непозволено, тогава те наказват, глобяват и те изхвърлят от играта. Пьотр Ян от своя страна получава реванш, който е подарък. Разбирам, че е голяма битка. 

Не трябва да нарушаваме правилата, а след това да няма последствия. Има си правила и трябва да се спазват. В противен случай, нека просто ги нарушаваме. 

Подарък ли е реваншът, който UFC ще дадат на Пьотр Ян ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес