Зареждане

Алджамейн Стърлинг доминира над Калвин Кейтър в скучна битка за феновете

Алджамейн Стърлинг доминира над Калвин Кейтър в скучна битка за феновете
Публикувано на: Април 14, 2024 в 04:02 ч
Алджамейн Стърлинг записа успешен дебют в категория перо.

Бившият шампион в категория петел се изправи срещу Калвин Кейтър в битка от прелимите на UFC 300, което се провежда в Лас Вегас. Стърлинг доминира в битката, но не беше атрактивен и ядоса феновете. Битката стигна до решение, което беше за Стърлинг - (30–27, 30–27, 30–27).

В първия рунд Стърлинг беше по-бърз и вкарваше удари и ритници. Кейтър беше пасивен, а Стърлинг го събори 2 пъти и записа около 2 минути контрол. В последните секунди Стърлинг пак събори Кейтър и лежа върху него до сирената.

Във втория рунд Алджамейн отново заложи на граплинг и събаряния. Той събори Кейтър 2 пъти и го контолираше в клинча към мрежата. Феновете бяха бесни и не спираха да освиркват. Стърлинг знаеше, че така печели и заложи на тази стратегия. 

В третия рунд се повтори същия сценарии. Стърлинг събори Кейтър и го контролираше на земята. Той вероятно записа над 10 минути контрол в срещата. В края Алджамейн вдигна Кейтър и го тръшна на земята, след което му вкара удари, но не го нокаутира.

Така срещата стигна до решение, което беше за бившия шампион - (30–27, 30–27, 30–27). С тази победа Стърлинг се връща към победите, след като преди това Шон О'Мали го нокаутира и му взе титлата. Кейтър записа 3-та поредна загуба.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес