Зареждане

Al Iaquinta срещу Dan Hooker на UFC 243

Al Iaquinta срещу Dan Hooker на UFC 243
Публикувано на: Август 13, 2019 в 07:54 ч
Al Iaquinta и Dan Hooker най-накрая се разбраха за битка и ще споделят клетката на UFC 243, което ще се проведе в Австралия на 5-ти октомври. Миналия месец "The Hangman" предизвика Iaquinta, който се съгласи, но по-късно Dan го обвини, че отказал битката. Iaquinta отрече тази информация и сподели, че никой не му е предлагал да се бият. Сега явно от UFC са се задействали и двамата са дали устно съгласие за среща помежду им.

Hooker се завърна в лека категория през 2017 година и навърза 4 поредни победи с приключване. В края на миналата година той се изправи срещу Edson Barboza и двамата си спретнаха здрава битка, в която бразилеца победи с технически нокаут в 3-тия рунд. Миналия месец Hooker се завърна с нокаут над James Vick в първия рунд и така в последните 2 години Dan приключва всичките си битки.

Iaquinta от своя страна успя да победи Kevin Lee през декември миналата година, а след това получи битка с Donald Cerrone, но загуби с решение през май. Al получава бонуси в последните си две битки и битката между него и Hooker ще бъде доста интересна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес