Зареждане

Адесаня: Опитах да съм добър с Коста, за да не се самоубие

Адесаня: Опитах да съм добър с Коста, за да не се самоубие
Публикувано на: Октомври 4, 2020 в 03:00 ч
Пауло Коста отказва да приеме загубата от Израел Адесаня и не спира да пуска клипове в своя акаунт, с които да настоява за реванш. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме Коста и Адесаня в бой за титлата в средна категория. Бразилеца беше уверен, че ще победи, но не показа нищо и беше прегазен от шампиона, който го нокаутира във втория рунд.

Това беше първа загуба в кариерата на Коста, но той не я приема, защото бил контузен и не се представил на ниво. В своя акаунт в социалните мрежи Адесаня показа чат, в който дава съвети на бразилеца.

Това не се хареса на Коста и той пусна видео и каза, че не иска да е приятел с Адесаня, а вместо това предпочита да го убие. Пауло твърди, че във втората битка ще е различно, но Адесаня не се връзва. Ето какво му отговори Израел след заплашителното видео:

На мен нещата, които Коста говори ми звучат като оправдания. Опитах се да бъда добър с него, в случай че обмисля самоубийство. Пауло, все още не можеш да приемеш факта, че загуби от кльощав боец, когото смяташе, че ще победиш. Сега съм хулиган, но пък съм готин. Твоето чупливо его не може да приеме, че беше победен с лекота от кльощавия клоун. 

Смири се и си научи урока. Тренирай колкото си искаш - никога няма да ме победиш. Сега аз владея твоя ум, защото той се е обсебен от мен завинаги. Ти ще си ми като бившо гадже. Говори каквото си искаш, но няма значение, защото те смазах. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес