Зареждане

Adam Yandiev се оттегли от битката с Punahele Soriano на UFC 242

Adam Yandiev се оттегли от битката с Punahele Soriano на UFC 242
Публикувано на: Август 21, 2019 в 07:40 ч
Качил: DoloR
Боецът в средна категория Adam Yandiev сподели в социалните мрежи, че се оттегля от битката си с Punahele Soriano, която трябваше да се проведе на UFC 242 през септември в Абу Даби. Yandiev е получил сериозна контузия в коляното по време на спаринг и се е подложил на операция, която ще го извади от играта на няколко месеца.

Adam беше с рекорд 9-0 и всички негови победи бяха с приключване. Той се присъедини към UFC миналата година и загуби дебютната си битка от Jordan Johnson, който го събмитна. Тогава Yandiev влезе в битката с контузия, но сега тази е прекалено сериозна и няма как да стане. Ето какво сподели той в Инстаграм:


Добър ден, скъпи приятели, братя и сестри. За съжаление се оттеглям от двубоят в Абу Даби на 7 септември, защото бях сериозно ранен. При подготовката за битката си нараних коляното, като се надявах, че това е леко нараняване, но не беше така. По време на спаринг разкъсах връзка и титановия болт, който беше в коляното от предишната операция, която направих в Германия преди  5 години повреди костта. 

Вчера в град Виена, Австрия ме оперираха. Пожелавам на всички бойци победи и най-важното, без контузии. И аз скъпи приятели ще се върна още по-силен, сега съм железен човек! Благодаря на всички, които ме подкрепиха и подкрепят




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес