Зареждане

ACB 89 короняса двама нови и един стар шампион

ACB 89 короняса двама нови и един стар шампион
Публикувано на: Септември 9, 2018 в 01:38 ч
Събитието ACB 89 се проведе преди малко в Краснодар. На събитието бяха заложени 3 тили в лека категория, полусредна и средна категория.

Първата битка от 3-те беше за титлата в средна категория между шампиона Albert Duraev и Piots Strus. Двамата бяха в серия от победи, като Duraev беше в серия от 7 поредни победи, а Strus в серия от 4. Битката между тях обаче беше едностранна и през всички рундове Duraev доминираше и не даде никакъв шанс на Strus. След края на срещата очаквано съдиите дадоха победата за Duraev с единодушно решение.


Следващата битка беше за вакантната титла в полусредна категория между Ciro Rodrigues и Albert Tumenov. Двамата си спретнаха здрава и равностойна битка в първите два рунда, но в третия Tumenov успя да нокаутира Rodrigues и е новия шампион на ACB в полусредна категория.


Главната битка беше за титлата в лека категория между шампиона Abdul-Aziz Abdulvakhabov и претендента Ali Bagov. Двамата имат история помежду си, защото са се срещали в клетката 2 пъти в които Abdulvakhabov успяваше да победи Bagov и то с нокаут. Bagov обаче беше зверски нахъсан да си отмъсти и записа тотална доминация в първите 3 рунда. Той обаче намали темпото и шампиона Abdulvakhabov успя да наложи играта си в последните 2 рунда, но това не му беше достатъчно, за да победи. В края на срещата съдиите дадоха победата за Bagov, който 4 години по-късно успя да си отмъсти и да детронира Abdulvakhabov.


Цялото събитие тук:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес