Зареждане

Абрахам Кава: Масвидал е шампион и се готви за бой

Абрахам Кава: Масвидал е шампион и се готви за бой
Публикувано на: Май 28, 2020 в 06:00 ч
Абрахам Кава, който е мениджър на Хорхе Масвидал споделя, че неговия боец е стартирал тренировъчен лагер. Най-лошото копеле в ММА очакваше да получи шанс за титлата в полусредна категория срещу Камару Усман. В последно време обаче Масвидал си промени мнението и призова за реванш с Нейт Диаз.

Вижте още - Хорхе Масвидал пожела реванш с Нейт Диаз​​​

Двамата се биха миналата година в Медисън Скуеър Гардън, където Хорхе победи с технически нокаут, но Диаз не беше доволен, защото лекарите не му позволиха да продължи боя. Кава даде интервю за MMAJunkie и сподели, че неговия боец технически е шампион и може да си избира шанс за титлата в лека или полусредна категория:


Определено Хорге иска да се бие с някого. Скоро всичко ще разберем срещу кого. Хорхе е човек на думата си, откакто го познавам и никога не е излъгал или казал нещо, което не е истина. Той не е такъв тип. Когато иска да се случи нещо, то тогава точно това ще се случи. Масвидал даде дума за битка с един човек и ще видим какво ще стане. Не мога да кажа много сега, но ще е забавно. 

Хорхе започна лагера, той тренира, готов е да се бие , така че ние се радваме. Независимо дали е през юли или малко по-късно. Той е абсолютно готов за бой. Истината е, че ако Хорхе утре иска да свали до лека категория и да оспори притежателя на титлата там, то той има тази способност. Хорхе технически е шампион. Може да предизвика настоящия шампион в полусредна категория. 

Наистина зависи от Хорхе. Нещата се движат и не мисля, че някой ще има проблем да види реванш между Усман и някой от бившите му опоненти. Мисля, че всички искат Хорхе да се бие с Усман. Масвидал има титла, която никой друг няма. Не ме интересува дали си Макгрегър, Усман или Сехудо, защото никой няма този колан; този колан принадлежи на Хорхе.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес