Зареждане

Абделазиз забранява на ESPN да интервюират неговите бойци

Абделазиз забранява на ESPN да интервюират неговите бойци
Публикувано на: Юли 14, 2020 в 07:48 ч
Али Абделазиз забранява на ESPN и TSN да правят интервюта с неговите бойци, които той представлява чрез своята Dominance MMA. В основата на тази забрана стои Ариел Хелуани, който за пореден път се забърква в неприятности. Наскоро Хелуани сподели, че Гилбърт Бърнс не трябва да получава шанс за титлата в полусредна категория, а вместо това да се бие с Леон Едуардс.

Това не се понрави на Абделазиз, който е мениджър на бразилеца, както и на Камару Усман, Доста често в миналото сме ставали свидетели на спорове между Абделазиз и Хелуани, но този път явно нещата са сериозни. Али представлява едни от най-големите звезди в ММА, и ако е сериозен, то тогава ESPN и TSN повече няма да им взимат интервюта. Ето какво написа Абделазиз в своя акаунт:


Забранявам на ESPN да говорят с бойците от Dominance, защото имат репортер, който е набелязал моите шампиони. Още днес трябва да направите разследване за корупция. Харесвам това, което правят ESPN. Те имат добри журналисти в лицето на Окамото и Реймонди. Нямам проблем с тези момчета, но стига толкова. TSN също са част от тази забрана. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес