Зареждане

Абделазиз: Проститутката Макгрегър да забрави Хабиб

Абделазиз: Проститутката Макгрегър да забрави Хабиб
Публикувано на: Юни 15, 2020 в 09:19 ч
Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз иска да види активност в клетката от страна на Конър Макгрегър. Наскоро ирландската звезда на UFC обяви, че се оттегля от ММА, но това му е 3-то оттегляне в последните 4 години и никой не му вярва. "The Notorious" искал да се бие с Джъстин Гейджи, но от UFC му отказали и това го вбесило.

Конър вярва, че UFC искат да го смажат и избра на окачи ръкавиците, но Абделазиз не му вярва. Али смята, че Макгрегър отново е жаден за внимание. Аблдеазиз иска Макгрегър да се бие с Тони Фъргюсън, за да излъчат безспорен претендент за титлата, която Хабиб ще брани срещу Гейджи през септември:


Точно сега го наказват за неговото лошо отношение. Трябва да си седне на задника и да се бие с Тони Фъргюсън, за да е активен. Искам да видя активност, нека се бие и срещу Масвидал. Макгрегър ни казваше, че кармата е кучка. Той е същата стара проститутка, която иска внимание. Открадна момента на Аманда Нунеш. 

Нека се спре. UFC няма да спре с оттеглянето на Макгрегър. Той може да забрави за битка с Хабиб. Не мисля, че Хабиб ще се бие с него. Не знам дали Гейджи ще иска да се бие с него. Искам да видя битка с участието на Макгрегър, преди да получи шанс за титлата. Искам да го видя срещу Фъргюсън. Мисля, че това е битка, която много хора искат. Двамата имат история и трябва да излъчат претендент. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес