Зареждане

Абделазиз: Оливейра ще е като аматьор в бой с Махачев

Абделазиз: Оливейра ще е като аматьор в бой с Махачев
Публикувано на: Май 22, 2022 в 05:00 ч
Известният ММА мениджър Али Абделазиз твърди, че дагестанската звезда Ислам Махачев ще доминира в дуел с Чарлз Оливейра.

В момента титлата в лека категория е вакантна, а Оливейра вече си гарантира шанс за нея. Чарлз успя да победи Джъстин Гейджи по-рано този месец, но се провали на кантара. Така той загуби златото си на кантара, след което не беше годен за него.

Бойците в лека категория не спират да спорят за шампионската битка. Оливейра е сигурен за вакантната титла, но почти всички смятат, че Махачев не трябва да се бие с него. Ислам е в серия от 10 поредни победи, но няма достатъчно успехи над топ бойци.

Абделазиз и Хабиб Нурмагомедов не спират да натискат за Махачев. Али е мениджър на Ислам и твърди, че Оливейра ще изглежда като аматьор в битката срещу него.

„Ислам ще може да се представи. Той определено би го направил. Махачев ще доминира в битката им. Той щеше да го накара да изглежда като аматьор, на 100 %. 

Разбира се, битката с Оливейра ще бъде трудна във всеки случай. Мисля, че Чарлз може да победи всички, освен Ислам и Бенейл Дариуш“, сподели Абделазиз за Sportkeeda.

Кой ще победи в бой между Махачев и Оливейра ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес