Зареждане

Абделазиз обеща невиждано насилие в боя между Хабиб и Гейджи

Абделазиз обеща невиждано насилие в боя между Хабиб и Гейджи
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 00:00 ч
Али Абделазиз не хаби сили в реклама на битката между двама свои клиенти. В края на октомври в Абу Даби на UFC 254 ще видим битка между безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов и временният Джъстин Гейджи. Двамата ще обединяват титлите в главната среща на остров Яс. Залогът в срещата е огромен, защото непобедената статистика на "The Eagle" ще бъде заложена.

Мнозина смятат, че Гейджи е голямо предизвикателство за Хабиб, защото дълги години е тренирал борба. Има много въпросителни в тази среща, които ще бъдат разкрити след месец. Абделазиз даде интервю за ТМZ и сподели, че боя между Хабиб и Гейджи ще е нещо невиждано в ММА. Ето какво още каза той:

Хабиб Нурмагомедов е истинско животно и нищо не може да го пречупи. Всичко, което се случва го мотивира. Джъстин Гейджи ще бъде в най-добрата си форма. Хабиб също ще е в най-добрата си форма. Всички ще станем свидетели на най-великата битка в историята на лека категория. Трябва да знаете, че Гейджи ще се бие с най-великия в историята на тази категория. Той ще се бие с най-добрия. 

Хабиб никога не е бил пращан в нокдаун, никога не е имал аркада и никога не е губил рунд. Двамата са терминатори. Гейджи иска да е най-велик. Ние ще видим кой ще стане най-велик в една от най-бруталните битки, която ще е изпълнена с насилие. Ще бъде невиждана битка. Ще е страхотно за феновете по света. Ще е невероятна битка. 

Кой ще си тръгне със златото от остров Яс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес