Зареждане

Абделазиз: Камару Усман е по-велик от Сейнт Пиер

Абделазиз: Камару Усман е по-велик от Сейнт Пиер
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Али Абделазиз защити своя боец Камару Усман и сподели, че той е най-велик в историята на полусредна категория. Много фенове припознават легендата Джордж Сейнт Пиер като най-велик в историята на дивизията и като цяло в ММА.

Абделазиз обаче е мениджър на Усман и няма как да не прави четки на своя човек, защото изкарва пари от него. Кошмара от Нигерия има 14 победи в UFC и е с рекорд 19-1 в ММА. Той има 4 защити на титлата и единствената му загуба е от преди 7 години със събмишън от Хосе Касерес.

Сейнт Пиер от своя страна е счупил доста рекорди в UFC и е член на залата на славата. Джордж е с рекорд 26-2 в ММА и успя да отмъсти на двамата, които го победиха. Сейнт Пиер има 9 защити на титлата, но въпреки това Абделазиз не го признава.

Ето какво е мнението на Али за Усман и Сейнт Пиер:

Ако говорим за този, който е най-велик в историята на полусредна категория, тогава няма как да кажете, че е Джордж Сейнт Пиер. Причината е, че той има победи с раздвоени решения. 

Камару Усман от своя страна убива всички. Сейнт Пиер е бил събмитван и нокаутиран. Камару от своя страна не е бил докосван. Усман има повече победи в категорията от Сейнт Пиер. 

Усман ли е най-велик ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес