Зареждане

Абделазиз: Бойците трябва да се бият, за да получат заплати

Абделазиз: Бойците трябва да се бият, за да получат заплати
Публикувано на: Март 27, 2020 в 17:05 ч
Али Абделазиз, който е сред най-добрите мениджъри в ММА пусна изявление в социалните мрежи, с което настоява организациите да се грижат за своите бойци по време на пандемията от коронавирус. Абделазиз представлява няколко от най-големите звезди на UFC, включително Хабиб Нурмагомедов, Хенри Сехудо, Камару Усман, Франки Едгар, Джъстин Гейджи и Благой Иванов.

Той е може би най-влиятелният мениджър в MMA днес и реши да застане зад своите бойци. Макар и противоречива личност поради миналото си, Абделазиз остава уважаван мениджър от бойците поради способността си да им изкарва изгодни договори и големи двубои. В своя акаунт Али призова UFC и други промоции да се грижат финансово за своите бойци, аргументирайки се, че без бойците няма да има ММА. Ето какво още сподели той:


Всички казват, че съм луд човек. Но не става дума за мен, не за вас, не за UFC, не за Bellator, не за PFL. Става въпрос за бойците, защото без бойците няма шоу. Без бойците нямате работа. И не бива да отваряте устата си, ако не сте готови да напишете чек за нуждите на всички тези бойци. Никой от нас не съществува без тях. Не можете да говорите от тяхно име. Ако са здрави и желаят да се бият, те могат да се бият. 

В Бразилия колко бойци имат коронавирус ? Нула. Бойците, които се биха в Бразилия бяха в хотела, влязоха в клетката, завършиха битките си, прибраха се в хотела и бяха прегледани от лекарите. UFC са в играта от 20 години. Бойците, които имат договори трябва да се бият. 

Ако от UFC искат да има събития, то тогава нека да има. Бойците трябва да получат заплащане, за да издържат семействата си. Моля, ако нямате нищо положително да кажете, не го казвайте, защото не сте в състояние да го кажете. Благодаря ви.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес