Зареждане

Абделазиз: Бащата на Хабиб създава шампиони и достойни хора

Абделазиз: Бащата на Хабиб създава шампиони и достойни хора
Публикувано на: Юли 3, 2020 в 00:00 ч
Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз се изказа ласкаво по адрес на неговия баща. Към днешна дата легендарният треньор Абдулманап Нурмагомедов все още се възстановява от сърдечната операция, която претърпя през май. Абдулманап беше приет по спешност и се оказа, че е с положителна проба за COVÏD-19, което довело и до проблемите със сърцето и дробовете.

Цели два пъти бащата на шампиона беше поставян в изкуствена кома, но за щастие се събуди и отбелязва лек прогрес в оздравяването. От своя опит Абделазиз сподели, че Абдулманап е звезда и треньор, който създава шампиони, но и достойни хора:


По-големият ми брат Абдулманап, той е истинска звезда. Когато той минава, хората спират, когато говори, хората мълчаливо слушат. Това прави хората щастливи, той е истински лидер не само в бойните изкуства, но и в живота.

Той не е просто треньор, за мнозина той е баща, брат, Абдулманап промени живота на много хора. Работя с много негови ученици, всички са прекрасни хора, всички добре образовани и лоялни един към друг. Абдулманап създава не само шампиони, но и достойни хора.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес