Зареждане

Aaron Pico няма търпение да покаже уменията си

Aaron Pico няма търпение да покаже уменията си
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 12:14 ч
Младата звезда на Bellator, Aaron Pico вярва, че само небето му е граница в неговата нова зала Jackson-Wink MMA. Утре Pico ще сподели клетката с Adam Borics в Медисън Скуеър Гардън и ще търси първа победа след бруталната загуба с нокаут от Henry Corrales през януари. Сега обаче той е направил доста промени и няма търпение да ни ги покаже в клетката:


Вкарвам доста емоции в моите битки и много бих искал да си тръгна с победата от Ню Йорк. Чака ни една страхотна среща и аз определено искам да победя. Аз не избирам моите опоненти, защото съм боец, а не човек, който организира срещите. Хората трябва да разберат, че тези неща не зависят от мен. Какво да правя, ако някой боец не иска да се бие с мен ?  Има доста внимание около мен и хората не искат да се бият с мен. Битката с мен е страшна и плаши доста хора. 

Най-много ме впечатли при Greg Jackson това, че там нещата се планират различно. Рискът е минимален, а наградата голяма. Направихме добър план с всички мои треньори и нямам търпение да ви покажа моите умения. Много бойци станаха велики благодарение на Greg. Мога да кажа за него, че е един голям лидер. Развълнуван съм и влизам здраво в битката. 

Загубих битки, които не трябваше да губя и сега искам да се отблагодаря на феновете, които бяха до мен. Влагам душата си в битките и правя всичко възможно, за да не ги разочаровам. Ще бъде много по-добре, когато се изкача на върха.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес