Зареждане

А. Емеляненко ще отмъщава на 'Бигфут' Силва за Фьодор

А. Емеляненко ще отмъщава на 'Бигфут' Силва за Фьодор
Публикувано на: Юли 2, 2022 в 02:00 ч
Руската ММА звезда Александър Емеляненко ще направи ММА битка с бразилската легенда Антонио 'Бигфут' Силва. Това ще се случи под банера на руската лига HFC. Все още не е ясна датата за битката между двамата, но те вече застанаха лице в лице.

„Предстои още една легендарна конфронтация. 'Бигфут' Силва срещу Александър Емеляненко.

Благодаря на хейтърите и тези, които ги подкрепят. Ние работим и продължаваме напред“, написа мениджърът на Александър Никита Бурчак в социалните мрежи.

Имайте предвид, че Силва победи легендарния боец Фьодор Емеляненко, който е брат на Александър. Това се случи на четвъртфиналите на Strikeforce Heavyweight Grand Prix през февруари 2011 година. Силва спечели с нокаут и поднесе една от най-големите изненади в историята.

„Всички видяха, че в битката с Фьодор, вашата победа беше инцидент. 

Битката беше спряна поради технически нокаут. Не показахте нищо специално там, така че се пригответе да бъдете бити “, каза Александър.

Явно Силва не е съгласен с него и припомни, че е победил Фьодор.

„Приемам това предизвикателство. Вече победих брат ти и мисля, че той може да ти каже колко силни са юмруците ми и за болката, която е изпитал ”, каза Силва пред HFC.

Припомняме, че в момента Александър се подготвя за дуел със своя сънародник Вячеслав Дацик. Тази битка е насрочена за септември. След този бой, би трябвало да се състои двубоят със Силва.

В края на миналия месец Силва се завърна в ММА и направи битка в Русия. Той беше нокаутиран тежко от Олег Попов в Москва. Антонио няма победа от 7 години и е в серия от 7 поредни победи, от които 6 с нокаут.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес