Зареждане

А. Емеляненко ще избие зъбите на Шлеменко, защото се репчи на Фьодор

А. Емеляненко ще избие зъбите на Шлеменко, защото се репчи на Фьодор
Публикувано на: Ноември 18, 2022 в 00:00 ч
Известният руски състезател по смесени бойни изкуства Александър Емеляненко говори за конфликта между брат си Фьодор Емеляненко и Александър Шлеменко. Наскоро Фьодор сподели, че смята за малко вероятно някога да се ръкува с Шлеменко.

Напрежението между двамата дойде, след като преди няколко месеца Фьодор свали доверието си от Радмир Габдулин. Радмир беше глава на руския съюз по ММА, а Шлеменко явно го защитаваше. В крайна сметка Фьодор беше избран за президент на руския съюз по ММА, а Габдулин вече е минало.

Фьодор обаче не забрави критиките от Шлеменко. Александър реши да се намеси в конфликта и защити брат си, въпреки че двамата не си говорят.

„Ако бях на мястото на Шлеменко, щях да мълча. Фьодор създаде ММА съюза, той даде възможност на всички да се състезават, не само професионални бойци, но и аматьори. Той знае по-добре как да ръководи ММА съюза. 

Разбра ли, Шлеменко ? Вместо да се луташ в интервюта, приготви се. Готов съм да изляза с теб по правилата на ММА, бокса, по всякакви правила. Готов съм да се бием и да ти избия зъбите.“, каза Александър в канала си в YouTube.

Емеляненко ще се бие в средата на декември срещу блогъра и боец Святослав Коваленко. Шлеменко от своя страна ще се бие срещу Магомед Исмаилов в началото на декември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес