Зареждане

А. Емеляненко: Фьодор се е обградил с подлизурки

А. Емеляненко: Фьодор се е обградил с подлизурки
Публикувано на: Юли 19, 2022 в 16:00 ч
Руската ММА звезда Александър Емеляненко говори за връзката с по-големия си брат Фьодор Емеляненко. 

Двамата не поддържат никакви контакти от дълги години. Ако имат да си кажат нещо, то те си го казват чрез медиите, което не е нормално между двама братя.

Фьодор се отдалечи от Александър преди години, след като той не спря да се дъни. Александър имаше проблеми с властите и прекара няколко години в затвора. Той има и сериозни проблеми с алкохола. И докато Фьодор изглежда добре в клетката, то Александър е трагичен в последните си битки.

Наскоро Александър разкри, че е разговарял с брат си, който веднага изпаднал в истерия. Двамата се разбрали, че са по-добре един без друг.

„Разговарях с брат ми Фьодор. И двамата заехме позицията, че сме по-добре един без друг, отколкото заедно. Той се съгласи с това. Не мога да кажа, че му липсвам и съжалява за това, което се случи между нас.

Когато му се обадих, той вече започна да изпада в истерия, след което реших, че няма да се занимавам повече. Оставям го да живее, има си семейство, приятели, приятелски кръг. 

Пътищата ни никъде не се пресичат. Ако изведнъж му бъде трудно, лошо, разбира се, ще му се притека на помощ. При него всичко е наред.

Той е добре, печели пари и има всичко. Има много подлизурки до него, които се залепват и после изчезват в незнайна посока. Малцината са тези, които остават с него до края. Ако му харесва такъв живот, нека го живее. 

Доволен съм от това, което правя и как живея“, цитираха думите на Александър от TOFIGHT.RU.

Ще видим ли помиряване между двамата братя в този живот ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес