Зареждане

А. Емеляненко е в рехабилитационен спортен център

А. Емеляненко е в рехабилитационен спортен център
Публикувано на: Май 28, 2022 в 18:00 ч
Основателят на Hardcore FC Анатолий Сулянов говори за състоянието на Александър Емеляненко, който ще има боксов мач с Вячеслав Дацик през септември като част от турнир на тази промоция. Наскоро Емеляненко даде интервю преди битката, но изглеждаше потресаващо.

Александър видимо не беше адекватен. Той имаше насинено око и разбит нос. Феновете се тревожат за него и се притесниха, че той може да пострада в битката с Дацик. Сулянов побърза да намали напрежението и коментира формата на своя боец.

„Феновете на бойните изкуства чакат дуела между Александър Емеляненко и Вячеслав Дацик от тринадесет години. И въпреки че е насрочен за есента, той вече получава повишено внимание, а и двамата бойци са внимателно наблюдавани. 

Интервюто с Александър Емеляненко беше записано преди няколко седмици. Сега той е в рехабилитационен спортен център в Екатеринбург, където започна да тренира от вчера. Между другото, да видим как ще изглежда на пресконференцията, която ще се проведе след няколко седмици.

Бих искал да отбележа, че работата с бойците в Hardcore Promotion се извършва на професионално ниво. Преди двубоите спортистите преминават задължителен медицински преглед и всички битки се провеждат под наблюдението на лекари. 

Без медицинско разрешение нито един състезател няма да излезе на ринга. Нито Hardcore Promotion, нито Руската боксова федерация ще позволят това “, сподели Сулянов за Sport Express.

Трябва ли Емеляненко да се бие ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес