Зареждане

Colby Covington готов за боксова среща с малкия загубеняк Nick Diaz

 Colby Covington готов за боксова среща с малкия загубеняк Nick Diaz
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 12:09 ч
 Colby Covington и Nick Diaz не могат да се понасят и често пускат пиперливи коментари един за друг. Двамата се бият в полусредна категория и Covington е готов да се изправи срещу Diaz, но той бил прекалено уплашен и не искал да се бие. Colby дори е готов да се изправи срещу него в боксова среща, ако Nick се страхува от събаряния:

Знам, че  Nick Diaz не иска да се бие с мен. Ако той реши, че иска да се бие с мен, то аз съм готов веднага да подпиша договор. Можем дори да се бием в боксова среща в Zuffa Boxing. Nick готов съм за битка с теб и ще ти смачкам физиономията. Няма да ти се налага да се биеш повече. Няма да имам нужда от събаряния срещу този малък загубеняк.

Вече ми мина времето и Nick е една шега, която е лесни пари за мен. Няма да имам нужда дори от тренировъчен камп. Той може да се готви колкото си иска и седмица преди битката да ми каже, че е готов и аз приемам със седмица предизвестие. Нека се бием, защото искам да ти разбия курвенската физиономия.

Той говори прекалено много глупости за мен и ме споменава в разни видеа, но това са само приказки и той не е готов за битка. Ако трябва да съм честен мисля, че той няма да се върне и просто говори, за да остане в медиите. Иска името му да се споменава. Той няма да се бие и просто говори, но всички знаем, че вече е извън играта. 

Как ще протече битка между двамата според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес