Най-големият сайт за бойни спортове

       

Colby Covington готов за боксова среща с малкия загубеняк Nick Diaz

 Colby Covington готов за боксова среща с малкия загубеняк Nick Diaz
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 12:09 ч
 Colby Covington и Nick Diaz не могат да се понасят и често пускат пиперливи коментари един за друг. Двамата се бият в полусредна категория и Covington е готов да се изправи срещу Diaz, но той бил прекалено уплашен и не искал да се бие. Colby дори е готов да се изправи срещу него в боксова среща, ако Nick се страхува от събаряния:

Знам, че  Nick Diaz не иска да се бие с мен. Ако той реши, че иска да се бие с мен, то аз съм готов веднага да подпиша договор. Можем дори да се бием в боксова среща в Zuffa Boxing. Nick готов съм за битка с теб и ще ти смачкам физиономията. Няма да ти се налага да се биеш повече. Няма да имам нужда от събаряния срещу този малък загубеняк.

Вече ми мина времето и Nick е една шега, която е лесни пари за мен. Няма да имам нужда дори от тренировъчен камп. Той може да се готви колкото си иска и седмица преди битката да ми каже, че е готов и аз приемам със седмица предизвестие. Нека се бием, защото искам да ти разбия курвенската физиономия.

Той говори прекалено много глупости за мен и ме споменава в разни видеа, но това са само приказки и той не е готов за битка. Ако трябва да съм честен мисля, че той няма да се върне и просто говори, за да остане в медиите. Иска името му да се споменава. Той няма да се бие и просто говори, но всички знаем, че вече е извън играта. 

Как ще протече битка между двамата според вас ?
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Nick Diaz нападнат от група мъже в нощен клуб в Лас Вегас

Nick Diaz нападнат от група мъже в нощен клуб в Лас Вегас
Бившият WEC и Strikeforce шампион Nick Diaz успя да изгради цветуща кариера в светът на свободните боеже. Това не му пречи обаче да си има и спречквания с агресивни противници и извън Октагона.
Новини » септември 19, 2018 (0)
цялата новина

Woodley готов да се изправи срещу Covington на UFC 230 при едно условие

Woodley готов да се изправи срещу Covington на UFC 230 при едно условие
Атрактивното UFC 230 е все още без главно събитие, въпреки че се говореше за завръщането на Jon Jones. Tyron Woodley, който наскоро защити титлата си в полусредна категория срещу Darren Till, сподели, че е готов да я заложи отново на UFC 230.
Новини » септември 19, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook