Зареждане

Zingano за Rousey vs Holm: Holm има много тежки ръце

Zingano за Rousey vs Holm: Holm има много тежки ръце
Публикувано на: Октомври 26, 2015 в 08:59 ч

Cat Zingano за последно се появи в Октагона, когато загуби от Ronda Rousey едва за 14 секунди в UFC 184. Zingano нямаше шанса да размени удари с шампионката.

Cat настоява, че феновете не трябва да подценяват Holly Holm по време на двубоя и с Rousey.
 
"Правила съм спаринг с Holly преди време и тя има много тежки ръце. Бърза е и много прецизна. Ако Holly успее да задържи боя в стойка, тя има какво да покаже."

Holm със сигурност може да нанася силни удари, но залозите са много срещу нея. Rousey е една от най-доминиращите шампионки в историята на UFC и нямаше двубой, който да продължава над 1 минута до февруари 2014 в UFC 170. Тогава нейния двубой с Sarah McMann продължи минута и 6 секунди.

Zingano вярва, че Rousey ще тества уменията си срещу тези на бившата боксьорка Holm. По този начин шампионката може да докаже, че е непобедима дори и на тези, които не я харесват.
 
"Мисля, че Ronda ще тества уменията си. Мисля, че ще иска да играе в стойка. Ако аз се биех със страйкър, щях да си поставя някои цели в двубоя, за да видя какво ще стане. Искам да побеждавам опонентите си в собствената им игра. Не знам дали и Ronda разсъждава така, но ако аз се биех с Holly, колко по-хубаво щеше да е, да победиш някой там, където той е най-добър?"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес