Зареждане

Zingano: Казаха ни да бъдем като Conor Mcgregor

Zingano: Казаха ни да бъдем като Conor Mcgregor
Публикувано на: Май 29, 2017 в 15:05 ч
 
Бившата претендентка в категория "петел" на UFC Cat Zingano се присъедини към списъка с бойци недеволни от събитието UFC Athlete Retreat, организирано от новите собственици на UFC WME|IMG.
 
Zingano се присъедини към Ariel Helwani в The MMA Hour, за да говори за събитието във Вегас и мнението и не бе добро. По средата на събитието Zingano остана учудена, както и много от нейните колеги, защото недоумяват как организацията им казва, че няма достатъчно пари, за да задоволи претенциите на бойците, а се харчат безумни пари, за да се докарат звезди като Kobe Bryant, Michael Strahan и Snoop Dogg.
 
"Това събитие трябваше да ни разкаже за всичко ново, което се случва, не само за милионите долари, които вероятно са похарчили за него, не само за килимите, които ще бъдат използвани само веднъж. Колко пари са дадени, за да се вкарат Snoop Dogg, Michael Strahon и Kobe Bryant - какво са направили те, за да им се плати толкова, че да дойдат тук?", заяви Zingano. "Ние седим тук разорени или изпочупени. Ами хората, които още се на върха, а мислят какво ще правят с кариерата си в последствие."

 
 
"За мен специално беше много трудно да видя как тези компании хвърлят пари за знаменитости, а ние трябва да бъдем на едно ниво с тях."
 
"Alpha" заяви, че UFC не мисли за положението на всеки, когато говорителите на организацията им обясняват как да инвестират парите си, а те всъщност нямат какво да инвестират.
 
"Това бе по-обидно от всичко и не знам дали си дават сметка, че когато правят събитие, ние им докарваме зрителите на него, ние продаваме битките, бла бла бла, всички ние знаем колко пари получаваме и все още седим и чакаме нещо да се промени", заяви Zingano. 
 
"Колко получи Kobe, за да бъде там? Аз го обичам, не ме разбирайте погрешно, обичам и Michael Strahon, който всъщност е един от продуцентите, които направиха моя документален филм (Religion of Sports). Наистина харесвам тези момчета, но колко пари получиха, за да бъдат там. Колко пари взе Snoop Dogg, за частния си концерт? Защо не разпределят всички тези пари между бойците? Защо не ни направят здравни застраховки? Kobe ни казва как да инвестираме парите си. Кажи ми как да инвестирам интелигентно шибаните 5 хиляди долара, които получавам?



 
Бившата претендетка в категория "петел" също заяви, че един от говорителите, който бил изключително снизходителен към бойците, им казал, че трябва да бъдат като Conor McGregor.
 
"Имаше един човек на сцената, който беше изключитлно снизходителен към нас и си помислих, че това е режисирано. Той е там и представлява нас, промотира нашата компания и ни казва, че ако загубим не трябва да ни пука, на тях също не йм дреме, трябва да бъдем себе си, да бъдем като Conor McGregor. А аз си мисля - до тук съм!"
 
Едно нещо, което наистина вбеси Zingano бе 50%-вия талон за отстъпка, който Reebok даде на бойците. "Alpha" е разочарована, че компанията, която взе всичките йм пари сега иска още.
 
"Те ни дадоха тези кутии, тези UFC кутии, в които имаше обувки и потници или нещо подобно. На дъното на кутията бе този талон, които видях чак когато се прибрах вкъщи. Някои беше споменал докато бяхме там, пич, какво е всичко това, седят тук и ни говорят за Reebok, когато тази компания ни взе всичките пари. Всеки е разтроен за това, че сме загубили много пари, загубихме всеки договор с  всеки спонсор.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес