Зареждане

Заключителната реч на легендата Dan Henderson

Заключителната реч на легендата Dan Henderson
Публикувано на: Октомври 10, 2016 в 15:00 ч
 
Легендарният Dan Henderson приключи своята знаменита кариера с поражение, но с аплодисментите на хиляди британски фенове в Манчестър, минути след загубата му от Michael Bisping в срещата за шампионския пояс в средна категория на UFC.


“Hendo” така и не успя да приключи кариерата си с титла от UFC, макар и да не бе далеч от това, имайки предвид двата нокдауна, които записа срещу “The Count”. В крайна сметка обаче, съдийското решение отиде в полза на Bisping.

Самият Michael Bisping изрази уважението си към Henderson, заявявайки след края на двубоя:

“Dan Henderson удря здраво, като той успя да отвори няколко големи аркади на лицето ми. Голямо уважение за него. Той е легенда в този спорт, като той се справи отлично. Невероятно е какво е постигнал той в спорта, както и начина, по който той се представя на подобна възраст. Аз тая огромен респект към него.”

След това микрофонът отиде и в самия Henderson, който се сбогува с феновете след своя последен мач в UFC, а и в ММА кариерата си изобщо.

“Това бе последният път, в който някой някога ще ме види да се бия на живо. Оценявам подкрепата на всички по света през годините. Аз дадох сърцето си за този спорт. А фенове като вас, дори и да ме освирквахте в началото на срещата, придават смисъл на това, че продължавах да се бия година след година.”

“Аз абсолютно обичам този спорт. Искам да благодаря на феновете, че направиха този мач реалност. Благодаря и на Michael Bisping, че ми предостави тази възможност. Не успях да го направя, но не се представих зле като за един старец, нали?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес