Зареждане

Werdum: Ще се фокусирам върху брадичката на Overeem

Werdum: Ще се фокусирам върху брадичката на Overeem
Публикувано на: Юни 8, 2017 в 18:30 ч
 
Ветераните в тежка категория Fabricio Werdum и Alistair Overeem ще се изправят един срещу друг в основното събитие на UFC 213 (8-ми юли) по време на Международната седмица на борбата. Битката не само ще бъде трета между двамата, но и може да спечели на победителя мач за световната титла в дивизията.
 
Werdum и Overeem си размениха по една победа в предишните си срещи. "Vai Cavalo" отказа "The Reem" в битка в Pride FC: Total Elimination Absolute през 2006-та година. Overeem пък записа победа над Werdum чрез съдийско решение в реванша в Strikeforce през 2011-та година.
 
 
Този път обаче Werdum планира да се съсредоточи върху отслабналата брадичка на Overeem, за да вземе победата:
 
"Остава точно един месец до битката. Подготвям се добре. Чувствам се наистина добре. Както обикновено тренирах с майстор Rafael Cordeiro в Kings MMA. Нормално е да се чувствам добре. Това ще е третата ми битка срещу Overeem, ще бъде близка. Със сигурност ще трябва да се съсредоточа, за да не правя никакви грешки.", заяви Werdum за битката.
 
"Знаем, че Overeem вече няма толкова стабилна брадичка, така че ще се съсредоточим върху нея. Понякога ще хвърлям удари и ритници и където попаднат, това е всичко. Така че наистина ще се съсредоточа върху брадичката му. Знам, че ще падне."
 
 
След като загуби титлата си след нокаут в първия рунд от Miocic в UFC 198 през май 2016-та година, бразилецът се върна в играта с победа чрез съдийско решение над Travis Browne в UFC 203 в края на миналата година. Преди загубата от Miocic, Werdum беше в серия от шест последователни победи.
 
Overeem, от друга страна, също загуби от Miocic с технически нокаут в UFC 203. След това той също записа победа, нокаутирайки Mark Hunt в UFC 209 през март.
 
Кой очаквате да спечели тази битка, след като двамата великани се срещнат в града на греха?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес