Зареждане

Werdum ще бъде търпелив срещу Travis Browne

Werdum ще бъде търпелив срещу Travis Browne
Публикувано на: Април 3, 2014 в 16:00 ч

Майсторът на събмишъните в тежката категория на UFC, Fabricio Werdum ще се изправи срещу Travis Browne на 19-ти април в UFC on FOX 11, като споделя, че ще бъде изключително търпелив в срещата си.
 
"Знам колко важен е този двубой за следващата ми цел. А тя е титлата. Искам да се бия с Cain Velasquez, затова е много важно за мен как ще се представя в този двубой. Ще изляза и ще бъде на живот и смърт. Това е. Banrett има добър опит, ветеран е в този спорт, но мисля, че го раздаде малко лудо. Опита се веднага да свали Travis Browne още в първия рунд, в първите две минути. Защо? При моя двубой имам пет рунда. Имам 25 минути, в които да отбележа събаряния. Защо да го правя още в началото? Не знам защо другите го правят. Може би имам голяма изненада за него. Знам, че има добри удари с лакти. Има два лакетя. Но и аз имам толкова.

Не искам да говоря много за това. Искам да покажа всичко в клетката. На 19-ти април ще имам шанса да покажа на феновете защо съм тук."

Werdum все повече се доближи до двубой за титлата след като победи Roy Nelson, Mike Russow и Antonio Rodrigo Nogueira. Преди тях той записа загуба от Alistair Overeem.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес