Зареждане

Vitor Belfort има проблеми с килограмите преди UFC 204

Vitor Belfort има проблеми с килограмите преди UFC 204
Публикувано на: Октомври 7, 2016 в 18:00 ч
 
Броени часове преди да се качи на кантара за двубоя си с Gegard Mousasi на UFC 204 в Манчестър, Vitor Belfort има сериозни проблеми с това да влезе в нужното тегло за двубоя.


Макар и все още да не се знае, колко точно тежи бразилецът в настоящия момент, явно неговата ситуация е толкова лоша, че от UFC са отменили всички негови интервюта пред медиите.

Vitor Belfort ще направи опит да осъществи успешно завръщане в Октагона, след като на UFC 198 той понесе нокаут от Ronaldo Souza. И ако преди време Belfort бе един от най-доминиращите бойци в UFC, сега представянето му е бледо копие на това, което вече ни е показвал.

В момента “The Phenom” се намира под №5 в ранкинга на средна категория на UFC, докато неговият съперник Gegard Mousasi се намира под №9.

Самият Mousasi е в серия от две поредни победи, които му позволиха да се съвземе от нокаута, понесен от Uriah Hall преди почти година. Успявайки да се окопити след поражението от Hall, Mousasi записа последователни успехи над Thales Leites и Thiago Santos.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес