Зареждане

Управителят на Rizin: MMA се нуждае от нови звезди

Управителят на Rizin: MMA се нуждае от нови звезди
Публикувано на: Юли 1, 2016 в 09:20 ч
 
Ръководителят на Rizin Nobuyuki Sakakibara сподели, че има силно желание да върне японските бойни спортове на върховете, което те заемаха преди години.


Преди време Sakakibara успя да изведе Pride до сериозни върхове, а с него и бойците от Япония. Сега той иска да повтори упражнението.

“Преди всичко, трябва да моделираме наново японския пазар. В момента той спи. Японският пазар не е толкова голям, но не е и малък. Японските фенове познават отлично бойните спортове”.

“Не само Rizin, но и всички останали компании по света се нуждаят от нова икона, от нова звезда. Wanderlei Silva и Fedor са големи имена, но ние трябва да създадем нови герои - по-млади, по-агресивни, които да карат феновете да се интересуват от мачовете им. Трябва да го направим възможно най-скоро”.

“Вече имам предвид няколко бойци, които имат шанс. Искам да дам възможност на по-млади хора. Тази година е много важна. Имаме три събития, като всичките те са насочени към японския пазар. Трябва ни повече внимание - както от Япония, така и от чужбина”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес