Зареждане

Uncle Creepy: Цялата ми кариера е едно разочарование

Uncle Creepy: Цялата ми кариера е едно разочарование
Публикувано на: Август 9, 2017 в 14:00 ч
 
Бившият претендент за титлата в категория муха на UFC Ian "Uncle Creepy" McCall се появи в последното издание на предаването The MMA Hour с Ariel Helwani и заяви, че кариерата му върви стремглаво надолу от 3-ти март 2012г. насам. Тогава той и Demetrious Johnson се изправиха един срещу друг в Сидни, Австралия и McCall в крайна сметка загуби тази битка след маджорити десижън, след което резултата беше преразгледан и битката беше обявена като равенство. Johnson спечели реванша и продължи пътя си към това да се превърне в един от най-добрите бойци в историята на спорта. McCall записа рекорд от 2-2 след тази битка и няколко други анулирани битки поради проблеми на опонентите му или негови медицински проблеми.
 
"Uncle Creepy" не е влизал в Октагона от 31-ви януари 2015-та година. Той е на 33 години и се бие професионално от 15 години, но не вижда себе си отново в клетката. McCall страда от неразрешими проблеми със стомаха, но това, което го безпокои е мозъкът му - страда от пристъпи на забрава, ярост, биполярни симптоми и плач. Боецът не обвинява UFC - той сам е направил своя избор.
 
"Не искам да казвам нищо лошо за UFC. Те се грижат за мен от първия ден. Никога не са ме наранили, никога не съм направили нещо лошо. Това е моя вина. Това е мое собствено действие. Избирайки този спорт за професия... свръхдоза наркотици. Бях на дъното. В мозъка ми има много грешки, не само от ударите."
 
 
"Не знам дали ще се бия отново. Трябва да изясня проблемите си. Все още нямам представа какво не е наред със стомаха ми. Лекарите не могат да ми помогнат, така че съм сам в това отношение. Аз съм тук, опитвайки тази мозъчна стимулация в продължение на шест седмици и се надявам, че тя ще работи."
 
"Цялата ми кариера е едно разочарование... Не изпитвам лоши чувства към спорта, това е странно място, на което хората прекаляват с битките в края на кариерата си и никой не говори за това. Искат да се бият въпреки всичко. Аз няма да го направя. Това може да е пагубно за вас."
 
"Тези неща карат хората да полудяват и да нараняват близките до тях хора в последствие. Съжалявам, това няма да стане. Никога няма да позволя това да се случи. Така че най-малкото ще се опитам да разреша този проблем, преди да стане по-лошо и ако мога отново да се бия, още по-добре, ще го направя. Ако не се бия отново, то цялата ми кариера ще е едно разочарование, но каквото и да е, много се забавлявах"



Всеки обича да гледа висококачествени брутални удари в главата, но бойците носят цената за това. McCall може да се нарече щастливец, защото все още е в UFC и организацията помага за лечението му. Той не е сам в това състояние.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес